ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι Ακαδημίες Volley και Basket της ΜΕΝΤ θα επαναλειτουργήσουν από την Δευτέρα 17/5/2021. Παρακάτω θα βρείτε τις ημέρες και ώρες προπονήσεων των τμημάτων για την εβδομάδα 17-23 Μαΐου 2021.

Στα νέα μέτρα απαιτείται να προσκομίσουν τα παιδιά 6-12 ετών την 1η μέρα που θα έρθουν την βεβαίωση του self-test (φωτοτυπία) που δίνουν στο σχολείο και τα παιδιά 13-18 ετών εκτός από την βεβαίωση αυτή του σχολικού  self-test επιπροσθέτως και την βεβαίωση ή εκτύπωση (screen shot) του sms που θα σας στείλουν (αν πάτε στον ΕΟΔΥ) ενός rapid test με ισχύ για 2 εβδομάδες.

Για οτιδήποτε νεότερο ανακοινώσει η επιτροπή θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Στην σελίδα του ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr/komy-testing-eody/  μπορείτε να δείτε που διενεργούνται τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test (στην ΔΕΘ το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήταν γρήγορο και άμεσο)(θα πρέπει να είναι και ο γονέας για την συγκατάθεση να γίνει το τεστ). Φυσικά όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει το rapid test σε ιδιωτικό εργαστήριο (κόστος 10€-20€)

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την είσοδο και έξοδο στο γήπεδο θα πρέπει όλοι να φοράνε μάσκα και ότι δεν επιτρέπεται να παραμείνει κανένας άλλος στον αγωνιστικό χώρο εκτός από αθλητές και προπονητές.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και καλή αρχή σε όλες και όλους!!!

ΥΓ: Όποιος γονέας επιθυμεί να συμπεριληφθεί στην ομαδική συνομιλία του κάθε τμήματος (του παιδιού του) που έχουμε δημιουργήσει στο Viber, παρακαλείται να το ζητήσει από τον υπεύθυνο Ακαδημιών coach Νομικό Παναγιώτη τις μέρες και ώρες των προπονήσεων στο γήπεδο.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ BASKET – VOLLEY 17-23/5/2021