ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Καινοτομίας Τζόλας Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολου, η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιαννακίδου Κυριακή , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Ζεϊμπέκης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού κ. Λεκάκης Πέτρος, ο Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. κ. Καλαφάτης Σταύρος οι βουλευτές κ.κ. Κούβελας Δημήτρης, Καστανίδης Χάρης, Ορφανός Γεώργιος, η κ. Τερψίδου Κρυσταλλία Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσιαπακίδης Κωνσταντίνος πρώην Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλη και πολλοί φίλοι της Μ.Ε.Ν.Τ.
Στην ίδια εκδήλωση η ΜΕΝΤ βράβευσε τον κ. Ζεϊμπέκη Νικόλαο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για την προσφορά του προς τον Σύλλογο και όχι μόνο, αφού είναι γνωστή η τεράστια συμβολή του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης αλλά και γενικότερα η προσφορά του στον κοινωνικό βίο της πόλης.
Στην συνέχεια βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ που την περσινή περίοδο με προπονητές τους κ.κ. Νομικό Παναγιώτη και Ακσεχέρογλου Δημήτρη κατέκτησαν Πρωτάθλημα και Κύπελλο και πέτυχαν την άνοδο τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μαθητών που αρίστευσαν την σχολική περίοδο 2018-2019 : Παναγοπούλου Μάρθα, Καλπακίδου Μαρία, Μπαμπζέλη Αθηνά, Κεφαλίδου Ελένη, Κοτσαρίδης Κων/νος, Ζυγκιρίδη Ραφαηλία, Αβραμίδου Ζαφειρία-Ναταλία, Τσακαλίδου Δήμητρα, Κοντέας Βασίλειος, Τσαρτσαρή Αθανασία, Τσαχιρίδης Θεόδωρος, Μουταφτσή Ιωάννα, Μαβής Μελέτιος, Φειδά Ελισάβετ, Πατσαλίδου Φοίβη, Τσίγκας Άγγελος, Γκολίτση Στυλιανή, Καπούτση Μαρία, Ματζαράκη Ξανθίππη, Βασιλειάδη Σοφία, Βασιλειάδη Αμαζόνα-Δέσποινα, Αργυροπούλου Αργυρώ, , Παππά Θεοδώρα, Λιόφτη Αικατερίνη, Γενναίου Δήμητρα, Χατζηβασιλείου Γεώργιος, Καζακλής Νικόλαος, Φειδάντσης Βασίλειος, Τσιναρίδης Νικόλαος, Χατζηαντώνης-Φωταράς Κων/νος, Φίγγου Ειρήνη, Σιδερά Ευθυμία, Σαρρής Γεώργιος και Βλαχονάσιος Ορέστης.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση των λαχείων. Οι τυχεροί λαχνοί έχουν ανακοινωθεί ήδη.
Το Δ.Σ. της Μ.Ε.Ν.Τ. ευχαριστεί θερμά:

  • Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΤΗ για την ευγενική χορηγία της ετήσιας συνδρομής.
  • Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΟΝΑΣ για την ευγενική χορηγία 5 ετήσιων συνδρομών Μ.Ε. ή Ξένων Γλωσσών με 50% έκπτωση.
  • Την εταιρεία MLS για την ευγενική χορηγία των smartphone και tablet για ακόμη μία χρονιά.
  • Το κάμπινγκ LACARA για την ευγενική χορηγία της τριήμερης διαμονής στο κάμπινγκ.
  • Την εταιρεία VODAFONE για την ευγενική χορηγία ενός tablet.
  • Την εταιρεία ΚΥΑΝΑ για την ευγενική χορηγία των προϊόντων της.
  • Την εταιρεία ERREA για την ευγενική χορηγία των προϊόντων της.
  • Την εταιρεία PRIME FASHION SPLENDID BISTON Δ.ΣΚΟΔΡΑΣ για την ευγενική χορηγία των ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων.
  • Την εταιρεία SARAH LAWRENCE για την ευγενική χορηγία των γυναικείων ενδυμάτων.
  • Την εταιρεία BROKERS για την ευγενική χορηγία των ανδρικών ενδυμάτων και υποδήματος.
  • Την εταιρεία MINI RAXEVSKY για την ευγενική χορηγία των παιδικών ενδυμάτων.
  • Τα καταστήματα αθλητικών ειδών ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ και ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ για την ευγενική χορηγία των δώρων τους.
  • Το κατάστημα STEFANOS για την ευγενική χορηγία των δώρων του.
  • Τα εστιατόρια ΕΛΙΑ-ΛΕΜΟΝΙ, ESPERANDO, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ , ΜΕΝΟΥ-MENOU, ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ΠΙΤΣΑ – ΜΠΥΡΑ για την ευγενική χορηγία γευμάτων και το κατάστημα ΜΟΝΚ για την ευγενική χορηγία φιάλης αλκοόλ καθώς και όλους τους φίλους και συνεργάτες που στηρίζουν τον Σύλλογο.

Και τέλος την εταιρεία «ΓΑΤΙΔΗΣ» για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας και των τσουρεκιών που μοιράστηκαν στους προσκεκλημένους, προπονητές και αθλητές του Συλλόγου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

cdc18dfb3b8611f99817c10fc655433f1b45ae051514bf491a45c3e95a0bcf53 ΑΓΩΝΕΣ 1 ΑΓΩΝΕΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ   ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΖΕΪΜΠΕΚΗ Ν. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Αντίγραφο  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ