ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKET & VOLLEY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKET & VOLLEY ΜΕΝΤ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές και τους γονείς των ακαδημιών Basket και Volley της ΜΕΝΤ, ότι τα τμήματα των αθλητών – αθλητριών που είναι κάτω των 13 ετών, θα επαναλειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης που έχουμε ως Διοίκηση και βασιζόμενοι πάντα στις Υπουργικές Αποφάσεις για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και στις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Γ.Γ Αθλητισμού για τις συνθήκες προπόνησης καταλήξαμε στην απόφαση του να μην ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα τμήματα με παιδιά κάτω των 13 ετών υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Σε ότι αφορά στα οικονομικά δεδομένα, τα μέλη που έχουν εξοφλήσει ήδη την ετήσια συνδρομή τους, θα τους χορηγηθεί έκπτωση στην επόμενη χρονιά, ανάλογη με το χρονικό διάστημα που χάθηκε.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου (άνω των 13 ετών) θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις εντός του Ιουνίου για τον καλύτερο σχεδιασμό των τμημάτων για την επόμενη σεζόν (θα υπάρξει ανακοίνωση με τις ώρες και μέρες των προπονήσεων)

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείται στο 2310903500 (γραφεία ΜΕΝΤ) και στο 6945288228 (Νομικός Παναγιώτης – Υπεύθυνος Ακαδημιών ΜΕΝΤ).