ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ & ΚΑΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΣΤΗ ΜΕΝΤ

Ο Πρόεδρος, ο General Manager και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τους αθλητές Αλέξανδρο Ζειμπέκη και Σωτήρη Κατσαμούρη.

Ο 18χρονος Αλέξανδρος Ζεϊμπέκης με ύψος 1.91 αγωνίζεται ως point guard και προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Άρη. Μάλιστα, φέρει ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο της Μ.Ε.Ν.Τ., τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει κατά το παρελθόν ο πατέρας του, Νίκος Ζειμπέκης, ενώ στη σημερινή Ομάδα έρχεται να συναντήσει τον αδερφό του, Σωτήρη Ζεϊμπέκη, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα αυτής την τελευταία τετραετία.

Ο επίσης 18χρονος Σωτήρης Κατσαμούρης με ύψος 1.94 αγωνίζεται ως shooting guard / small forward και προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Π.Α.Ο.Κ., ενώ και αυτός έχει “οικογενειακό ιστορικό” στην Ομάδα, καθώς η μητέρα του, Κατερίνα Πεταχτή, έχει αγωνιστεί σε αυτή με επιτυχία κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Καλωσορίζουμε τους δύο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές και τους ευχόμαστε υγεία πρωτίστως και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει στα πρώτα τους μπασκετικά βήματα σε επίπεδο Ανδρών.