ΜΕΝΤ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΕΣΘ 2020

Άξια κυπελλούχος η ομάδα μας στο final four που πραγματοποιήθηκε στο διήμερο 4-5 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Μικρας.
Με το πρώτο βήμα να γίνεται το Σάββατο απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Ευόσμου (3-0), παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας.
Τη δεύτερη μέρα τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο εύκολα για μας και αυτό γιατί απέναντι μας βρέθηκε η ομάδα του Κορδελιού και έτσι έπρεπε να ανεβάσουμε απόδοση ώστε να μπορέσουμε να κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου.
Κάνοντας το 1-0 με το σκορ να είναι μέχρι τα μισά πόντο-πόντο αλλά με σοβαρότητα καταφέραμε να κάνουμε μια μικρή διαφορά και να πάρουμε το 1ο σετ.
Το δεύτερο σετ πήγαινε στον ίδιο ρυθμό αλλά ύστερα από μια διακοπή που έγινε στον αγώνα, όπου υπήρχαν και δύο αποβολές, μια για κάθε ομάδα, χάσαμε το ρυθμό μας και το σετ.
Το 3ο και το 4ο σετ ίδια εικόνα με τα δύο προηγούμενα αλλά με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές φτάσαμε στο τελικό 3-1 και την κατάκτηση του κυπέλλου.
Ο coach Σταματίου μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Όλουμπο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, πάντα με υγεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας που έδειξαν σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του τελικού!”

IMG_20200105_212824

ΜΕΝΤ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ:3-1
ΜΕΝΤ
(Σταματίου): Καλιανιδης, Κουρτιδης, Μουρατης, Μωρες, Ναζιρης, Δανας, Αυγητιδης(λ), Ποππης(λ), Παπανικολάου, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος, Τσιοτσης, Νικολαΐδης, Γκουδελοπουλος, Νιζαμοπουλος