Φύλλο Αγώνα Εφηβικού: Μ.Ε.Ν.Τ. – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ Ι

Ολοκλήρωσε την σεζόν το εφηβικό μας τμήμα, το οποίο ηττήθηκε (67-86) και στον δεύτερο αγώνα από την πολύ ποιοτική ομάδα του Μαντουλίδη Ι. Τα παιδιά των κόουτς Τσούρμα και Κάσουρα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα και τις σημαντικές απουσίες, αποδίδοντας πολύ όμορφο μπάσκετ κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο. Εξαιρετική εμφάνιση από τον “μικρό” Γεωργόπουλο (16 πόντους με 2 τρίποντα) αλλά και από τον Χατζηβασιλείου (19 πόντους με 2 τρίποντα), ενώ εντυπωσιακοί ήταν επίσης οι Μετριτίδης και Βαγγέλης, ο πρώτος πραγματοποίησε νταμπλ νταμπλ με πόντους (11 πόντους με 1 τρίποντο) και ασίστ, χαρίζοντας στους θεατές μερικές εντυπωσιακές φάσεις με τις πάσες του, ενώ ο δεύτερος όντας πολύ μαχητικός είχε νταμπλ νταμπλ με πόντους (13 πόντους) και ριμπάουντ, παίζοντας ως center απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους.

Με αυτό το παιχνίδι τελείωσε η φετινή προσπάθεια για τα παιδιά του εφηβικού τα οποία κατάφεραν παράλληλα με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις να φτάσουν στις καλύτερες 16 ομάδες της Θεσσαλονίκης δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.
Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές που συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή, η οποία είναι συνέχεια της δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία μας.

 

Μ.Ε.Ν.Τ. – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ Ι

67-86

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-35, 22-20, 21-16, 13-15

Μ.Ε.Ν.Τ. (ΤΣΟΥΡΜΑΣ/ΚΑΣΟΥΡΑΣ): ΒΑΓΓΕΛΗΣ 13, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΜΕΤΡΙΤΙΔΗΣ 11(1), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 16(2), ΠΟΡΤΟΛΟΣ 1, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΓΚΡΑΤΑΛΕ 7, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 19(2)

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (ΤΑΚΗΣ/ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 18(6), ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 6(2), ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ 10, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΣΙΜΑΓΚΛΗΣ 6, ΓΟΥΣΙΟΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 12(1), ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ 1, ΟΜΟ 22, ΚΑΓΙΑΡΑΣ 2, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 9(1)